Halvmarathon på lördag?

Jag har anmält mig till Stockholm halvmarathon på lördag. Det är 21 kilometers löpning i centrala Stockholm. Min anmälan beror nog på att jag inte är riktigt klok. Men jag tränar aktivt och kan springa en del kilometer i ytterst långsam fart. Vad tycker bloggläsarna – ska man ställa upp, eller är det galenskap? Elimkyrkans barn- och familjepastor Maria Furusand, har anmält sig, och hon springer bara med motivet att slå mig. Så bara det väcker vikingen inom mig, att ta upp kampen, kämpa till sista blodsdroppen.

Vad ska jag göra? Jag behöver nog bloggläsarnas både goda råd och förböner i denna svåra situation.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Anna-karin Johansson

  Nog är det rätt korkat. Knäpp händerna och be om en aning vett och förmåga till eftertanke. Motionera, jobba med konditionsträning och återkom om några år då du förhoppningsvis fått bukt med blodtryck, övervikt och dåligt flås. Köp en förpackning skavsårsplåster till Maria Furusand, le hult mot henne och be att få återkomma om t.ex. 3 år.

 • Westinbo

  Dina livsproblem verkar vara av ren lyxnatur.

 • Henrik Malmlöf

  Kroppsövningar är nyttiga på sitt sätt, men gudsfruktan är nyttig på alla sätt. ; ) Vem är David och vem är Goliat? Du skrev förut att det blev Davids kamp emot Goliat?

 • Henrik Malmlöf

  blir inte blev… : )

 • Henrik Malmlöf

  blir inte blev… : )

 • Birgit Hedstrom

  Stefan, jag hoppas du är klok nog att låta bli. Vi ska inte köra över vår kropp utan har ansvar för att vårda den. Tror att du egentligen vet att det inte så förståndligt för dig just nu att utsätta din kropp för den ansträngningen. Vishet och förvaltarskap. Gud välsigne dig! Birgit

 • TobiasW

  klart du ska springa Stefan! I ditt eget tempo. Ska själv springa ett lopp i Borås på lördag.

 • Nils

  Ja du Stefan, jag tycker du ska ställa upp och springa i ditt eget tempo. Om kroppen säger ifrån så tycker jag du ska bryta loppet. Så länge allt känns bra kan man väl fortsätta.

 • Lage Swärd

  Det är bra för hjärtat.
  Hälsningar
  Lage Swärd

 • Caloto

  Hej pastor ,jag ska heja på dig ,eftersom de inte du som ska sprina ,,det kommer blir God men sitt styrka inom dig ,,spring,flyg och var som den örn som ska komma i fart med ditt innersta budskap!! Dios te bendiga , det behovs flera som du som vågar !!

 • Anders Gunnarsson

  Idrott är livsfarligt! Folk dör av det, speciellt män som inte kan inse sina begränsningar!

 • Westinbo

  Jag skriver vad
  jag såg,

  du löpte på
  en väg,

  mot bakgrund av
  gröna träd

  du sprang så
  graciöst,

  du sprang i
  utrarapid,

  på väg att spränga
  snöret

 • Sofia

  Nåt ska man ju dö av.