Hälsning fredag kväll

Har inte hunnit med bloggen denna vecka. Har blandat annat undervisat två dagar i den bibelskola som heter Acts som några EFK-församlingar i stockholm driver tillsammans med Frälsningsarmén. I går kväll hade vi ett starkt bönemöte hos bokförlaget XP Media då vi bad för min kommande bok. Lördagen blir församlingsdag med Elimkyrkan och söndag predikan i Elimkyrkan. Just nu är jag och hustrun ute på Värmdö och det blir nog ett båttur om en stund. På återseende.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Westinbo

    Undrar om Libris Media bad inför sin utgivning av Rob Bell?   ; )

  • WO

    Skulle nog sätta 1 krona på att det gjorde dom inte…men man vet aldrig…