På plats i Malmö

Nu är jag på plats i Malmö  på New Winekonferensen och ser fram emot två spännande dagar. Ska försöka blogga och twittra lite härifrån och spegla vad som händer.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Westinbo

    Ja, du verkar ha ett spännande liv som far land och rike kring. För övrigt: Halleluja! Det verkar som att EU kommer att spricka sönder men jag är ”rädd” för att något värre ska komma. Fast egentligen borde vi mitt i allt elände som sker tacka Gud för att han håller på att förbereda sitt slutliga maktövertagande över denna planet. Gud välsigne dig!

  • Westinbo

    Broder Stefan! Jag vill bara poängtera att min  första mening i kommentaren ovan inte på något sätt var illa menad, ironisk eller något liknande, så jag hoppas att du inte tog illa upp. Som du vet säger skriften att för de rena är allting rent – det är motiven som är det viktiga. Jag råkar i min oskuldsfullhet ibland ut för att människor missförstår mina motiv – en trist del av den mänskliga interaktionen.