Ögonvittnesskildring från Oslo

Ikväll är våra tankar och böner riktade mot Norge och Osloborna i synnerhet. En av mina döttrar, Deborah, jobbar i Oslo, och ansvarar för ett modehus som ligger endast 75 meter från där bomben detonerade. Hon var på plats på sin arbetsplats när bomben exploderade. Deborah berättar om att hela den stora departementsbyggnaden skakades av bomben, även den byggnad där hennes varuhus ligger. Fönster gick sönder, rök kom in i lokalerna och byggnaden skakade. Deborah har aldrig upplevt något liknande. Utanför var det total kaos och som en krigsskådeplats. Deborah är helt oskadd, även alla de anställda i modehuset, men de är chockade. Det är polisen som avgör när verksamheten kan fortsätta.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://helapingsten.wordpress.com/ Micael Grenholm

  Så oerhört fasansfullt, och samtidigt – så ögonöppnande med tanke på hur många som upplever detta om och om igen utanför västvärlden. Vi behöver verkligen be för människor som drabbats på olika sätt, för fred och för att Gud ska möta människor mitt i sorg och förvirring.

 • Emma Luiga

  Våra tankar går till dig och familjen! Vi ber för din dotter och hennes vänner i Oslo.
  Vi ber även att människor skall vända sig till Jesus och Hans församling för stöd igenom detta!

  Emma å Johannes Luiga

 • http://mali-mylife.blogspot.com/ Mali

  Fruktansvärt! 

 • rom1017.se

  Sajten http://www.rom1017.se har samlat länkar till predikningar av Roland Hellsten och Stefan Gustavsson. Sammanlagt finns nio predikningar som tar upp teman i anknytning till terrordåd, katastrofer, ondskan och Guds makt. För det som vill ha hjälp att bearbeta eller kanske förbereder en predikan för morgondagens gudstjänst.  
  rom1017.se

 • Reflektion

  Enligt media var ju gärningsmannnen Anders också en ”kristen” alltså en broder i Herren, han kanske också ber.