Slutspurt inför tryck av bok

Nu filar jag på det allra sista i texten med bokmanuset, utifrån synpunkter jag har fått från de två förlag som ska ge ut boken. På grund av semestrar går den inte i tryck nu, utan den processen sätter igång först i början av augusti. Räknar med att boken kommer ut någon gång i september. Förlagen planerar för en turné i större städer under hösten där jag kommer att presentera bokens innehåll.

Boken har känts allt viktigare, och den ger en bred granskning av Bibelns undervisning om evig dom, eviga straff, vad här helvetet, vad är himlen, hur kan Gud vara rättvis och fullkomlig i kärlek etc. Samtidigt tar jag upp alla de svåra frågorna som kan ställas om traditionell kristen syn på himmel och helvete.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Björn Hald

  Man får hoppas på ett varmt mottagande.

 • Bo Westin

  Det här är också en viktig fråga. Även stenar kan tala.

  http://www.dn.se/ledare/signerat/religion-at-kejsaren-vad-kejsaren-tillhor

 • Ulf Stenlund

  Är Västerås en stad du kommer att besöka? Det ska bli intressant att läsa din bok men jag ser fram mot att också lyssna till din presentation.

 • Sward

  Finns det någon kyrka som vill vara inbjudare och arrangör, så är det möjligt att ha med Västerås i turnén.
  hälsn
  Stefan Swärd