27.000 besök på bloggen

Noterar att enligt Google Statistics har det var mer än 27.000 besök på denna blogg senaste 30 dagarna.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • O.P

  Men om jag rensar webbhistoriken då och då så räknas jag väl som en ny besökare, var gång som jag tittar in ,så dom siffrorna får du väl ta med en nypa salt. Det är ju ett känt faktum att om du vill rösta på något så kan du rensa, och sedan rösta igen. Jag menar inte att man skall göra så men så funkar det.

 • JM

  Hej, jag skulle vilja mejla dig. Kan du svara via mejl eller lämna ut en adress?
  Mvh J

 • Ulf Stenlund

  Om du nån gång blir frestad att ge upp bloggen har du nu ett bra mått på intresset. Själv tycker jag dessutom att nyttan är stor.

 • Sward