En underbar helg

En härlig kväll med Ungdomskyrkan Konnekt, att flytta ut kyrkan på stan. Mängder av pannkakor har serverats, många kaffekoppar har delats ut, samtal i mängd med uteliggare, knarkare, norrlänningar, afrikaner, vanliga tonåringar, fulla norrlänningar, och många bra samtal om Jesus. Bön vid bönestolen vid Slussen.

Helgen blir fokus på årsmöte för Elimkyrkan lördag 14.00 då jag ska tala om vision för framtiden, den är grymt radikal och utmanande, vill man komma ur kristen tristess är det bara att haka på. Söndag 11.00 predikar jag i Elimkyrkans församlingsplantering i Skärholmen, om väckelse.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Mattias

  Det är glädjande att se att ni är ute och visar upp er, Stefan!

 • http://pulse.yahoo.com/_4CQF54K3CDY5XWEUXN2IWVQWUU Robert

  Stefan är ett föredöme för pastorer, det är vid sådana här ställen ni ska vara. Det lugnar stämningen och ungdomarna kommer ihåg arbetet, även om ni inte tror det. Flera av dem har fått en 500-hundring för helgen av sina föräldrar för att de ska få en lugn stund tillsammans, sedan så bryr de sig inte vad ungarna hittar på, ofta låter det så här: ”min pojke är så lugn och fin, han hittar aldrig på något bus”, yeah right.
  Alla är älskade av Jesus, många vet dock inte om det. Och de som vet om det vänder ofta inte om fullt ut utan lever utanför Guds omsorg om ens liv, sedan ropar de till Gud och undrar vad han är. Gud tycker nog att vi är komiska som människor, jag tror han ler i himlen, trots allt skit vi hittar på. Total omvändelse till Jesus är vårt uppdrag och detta utan att själva dras med i världens levnadssätt. Om vi lever som världen blir vi kalla kristna och då förstår vi inte det allvarliga i situationen. Ett tips är att börja med fasta och bön, sedan är det den Helige Andens ledning som gäller, inget annat tjafs.

 • Bo Westin

  Att gå ut på stan och möta människor är något jag rekommenderar alla kristna att någon gång göra. Det skulle sätta staden i rörelse. Även om vi inte är så bra på att snacka så kan vi vara med och be i vår ande och Gud kan leda så att just du (i allmän betydelse) träffar någon som bara just du kan kommunicera med. Just därför att vi är olika behövs vi alla.

 • Anonym

  Gott, fortsätt predika om väckelse. Noterade att i Finland såg minst fyra personer för drygt en månad sedan en ängel som meddelade att säden har vitnat till skörd. Det händer saker! http://www.dagen.se/dagen/lasargenererat/article.aspx?id=786 http://www.netmission.fi/srk/seinajoki/media/video20110202/