Frestelser i Texas

Bilden visar upplevelser av frestarens snärjande garn, världens lockelser och frosserisyndens dragningskraft – som man upplever den i Texas, och ständigt bli bjuden på gigantiska efterrätter, tre gånger om dagen och gigantiska söta bakverk. Kunde vid detta tillfälle dock stå emot frestelsen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Anonym

  En annan sida av frestelser :)
  En man och hans hustru dog hastigt i hög ålder ….
  När de kom till himlen blev de glatt överraskade när de upptäckte hur fantastiskt bra det var där. Ser du nu Nisse att jag hade rätt att det var bra att få komma till himlen..? Mannen svarade: synd då att du ständigt skulle tjata på mig att jag skulle äta sunt, motionera m.m…. för annars hade jag kunnat va här många år tidigare …. 😉

 • wildwest

  Jag är mest avundsjuk på att man kan sitta utomhus i skjortärmarna…

 • http://www.facebook.com/andreas.bengter Andreas Bengter

  När man ser detta så kan man bara undra; varför är så många överviktiga i USA?

  Och f.ö. vem åt upp bakelserna?

 • Christian

  Bra gjort Stefan… :-)

 • http://twitter.com/Benjamin93swe Benjamin Andersson

  Vill bara säga att du verkar vara en fantastisk människa, som lever och vandrar med Jesus varje dag. DU är någon att se upp till, jag önskar dig allt gott, och hoppas du mår bra, trots att du verkar möta mycket motstånd från vissa håll, så är det starkt att du står fast i din tro, underbart, du är en klippa! Frid och Kärlek =)

  Benjamin, 17 år