söndag i sjuksängen

Kroknade lördag kväll i ett kraftigt migränanfall med intensiv huvudvärk, kraftigt illamående m.m. så jag får hålla mig i sängen under söndagen, och fick i sista stund avboka predikan i latinamerikanska församlingen Iglesia Icthus i Stockholm, missade också gudstjänsten i Elimkyrkan.

Ser fram emot valvakan ikväll, och det ska bli spännande att se hur rätt eller fel jag hamnade i mina försök till prognoser här på bloggen, för någon vecka sedan.

När det gäller Transformation-konferensen i Elimkyrkan nästa helg, i samarbete med New Wine-nätverket så kan man nämna att New Wine är ett stort nätverk av församlingar, med bas inom Anglikanska kyrkan i England. I Sverige ordnas konferenser och ledarretreater för att hjälpa lokala församlingar att växa och utvecklas, och inte minst att uppmuntra den övernaturliga dimensionen av det kristna livet. Förbön om helande, och att leva i erfarenheten av Andens gåvor är prioriterade frågor.

En intressant gäst nästa helg blir Bob Ekblad från USA som är lärare i New Wines teologiska utbildning i England. Han har gått från att vara en renodlad socialaktivist-kristen som har fått uppleva den karismatiska dimensionen under senare år, och fått uppleva en stark upplevelse av den Helige Ande.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • kjell

    Först kämpar du en halvmara då höjer du blodtrycket sen varvar du ner då sjunker trycket då kommer migränen.