Jag frågar ut miljöminister Carlgren 8 september

Under eftermiddagen idag blev det klart. Sveriges miljöminister Andreas Carlgren, träffar mig gärna för en utfrågning, onsdag den 8 september klockan 19.00 i Söderhöjdskyrkan på Södermalm i Stockholm. Andreas Carlgren var mycket villig att besök en kyrka och svara på mina frågor. Det var kul.

Så mina politikerutfrågningar inför valet blir alltså två stycken, torsdag den 26 augusti kl. 19.00 med socialministern och partiledaren Göran Hägglund, i Elimkyrkan på Östermalm i Stockholm och med miljöminister Carlgren den 8 september.

Sprid gärna informationen vidare, och inbjud dem du känner i Stockholmsområdet. Man har möjlighet dessa kvällar att ställa sina frågor direkt till ministrarna.

I mitt arbete som konsult inom näringslivet stöter jag på Andreas Carlgren med jämna mellanrum, fick bland annat en pratstund med honom i samband med FN-konferens i Indonesien för ett par år sedan, då Sveriges ambassadör i Djakarta bjöd till Luciafest.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Ulf Stenlund

  Tack Stefan
  Den kristna infallsvinkeln i samhällsdebatten behöver en plattform. Bra att du är villig att bidra!

 • Olov

  Jepp, och skönt med lite name dropping också.

 • http://twitter.com/StenbergJA Johan S.

  Kul!
  Fråga gärna ministern om hans tro också. Han har ju konverterat till Katolska kyrkan.
  Läs gärna denna aktuella intervju med honom som förberedelse:
  http://www.signum.se/signum/template.php?page=read&id=4055

 • http://erevna.nu/ Christian

  >Johan S
  Har han omvänt sig alltså? Har för mig att han lämnade fru och barn för ingå ett HS-förhållande med en annan man. Är det annars OK i RKK?

 • http://erevna.nu/ Christian

  Märkligt i så fall att även RKK tydligen tilåter öppet HS som medlemmar i sina församlingar. Det stämmer knappast med t ex 1 Kor 5-6. Har RKK infört en ny tradition? De brukar ju annars berömma sig av konservativa familjevärdingar. Så går det när man lämnar Skriften allena som rättesnöre, vilket bara är alltför tydligt även v g SvK och div frikyrkor numera.

 • http://www.kastasten.se Thommy Bergenwall

  Obama har andra problem i sitt land ,med ett moské bygge på en känslig plats i New York. Nog har världen blivit bra galen både här och där. Att byta religion eller byta partner verkar bara vara en smaksak i denna världen, och allt är inte längre vad det en gång varit. v v v v Thommy Bergenwall…….

 • Per

  Vem har bytt religion?

 • Per-Erik Johansson

  Gud använder ju vem han vill, Stefan har säkert goda intentioner och kanske kan Carlgren som bekännande Kristen, före det (alltså innan) han eventuellt skulle fundera över sin egen livssituation uträtta mer i politiken för Guds rike än vad ett helt parti lyckats med. Endast En (1) vet.

  En större fråga är ju på vilket sätt som de som uppfyller alla normer för vad en troende är ägnar sig åt sin nästa.