Friskoledebatt på sossekongressen

Är på socialdemokratiska partikongressen på Älvsjömässan, jag är här i egenskap av min funktion som konsult och politisk framtidsanalytiker för att analysera trenderna inom det socialdemokratiska partiet. Just nu diskuterar kongressen friskolor. Carl Tham tyckte att marknaden inte ska få finnas inom friskolorna, de ska inte få gå med vinst. Kommunalrådet Anders Lago från Södertälje kontrade med att säga att tar vi bort vinstmöjligheten kommer det bara att finnas religiösa friskolor kvar. Lago menade att vi får acceptera friskolorna och han betonade att de har något att tillföra och strök under att många av invandrarnas barn går i friskolor, och de är den största gruppen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Tomas Ander

  Dom tog ett bra bslut i friskolefrågan.

 • http://www.kastasten.se Thommy Bergenwall

  Äntligen ett litet genombrott i den annars så sega sosse massan.

  V v v v Thommy Bergenwall.

 • Birgitta

  Har du någon egen åsikt i frågan