Hälsning från Medelhavet

Jag befinner mig alltså på semester på en liten ö i medelhavet som heter Gozo, som ligger strax norr om Malta – och jag är där tillsammans med fru Swärd. I morgon reser vi vidare till Malta, och kommer att bo i fem dagar nära den plats där historikerna tror att Paulus var när han kom till Malta, enligt beskrivningen i Apostlagärningarna 28. Har haft trassligt med internetanslutningen så jag har inte kunnat blogga så aktivt. Men hoppas på att leverera något inlägg närmaste 1-2 dagarna som en uppföljning av den heta debatt som varit på denna blogg senaste tio dagarna. Den lilla internettid jag har haft har jag varit tvungen att ägna åt att skriva en rapport om Moderaternas partistämma föregående helg. Den går utmärkt att bevaka från Medelhavet. Så det blir bara delvis semester. Men fru Swärd är van.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Sansa er!!

  Nå men vänj henne då vid din odelade uppmärksamhet den tid ni har på Malta. Låt Internetdebatten svalna och ge den låg prioritet, delar av debatten var rätt låg…….

  Ha det gott på Malta, en rätt intressant ö. Mycket att titta på! Men titta mest på Fru Swärd!! Hon är säkert värd din uppmärksamhet!!

 • Nils

  #1

  Undras vilken måttstock du använder… tror snarast att du använt logaritmisk skalenhet.
  Debatten är nog inte låg – den ärt endast felavläst med felaktig skalenhet.

  Men det kräver en viss vana & ”teologisk” förståelse för att kunna avläsa…

 • http://kristusallena.wordpress.com Michael G. Helders
 • http://www.myspace.com/dannyboypoetryman D.S. Lewis Axberg

  Ha Ha Ha—Haller med dej Nils—men sa ar det oftast nar man ser flisan eller tunnan i sina syskons ogon men inte Ar Varse DEN EVIGA KARLEKSBJALKEN—Fran JESUS EVIGA KARLEKS-KORS I sitt eget OGA—
  sa lag vatten market ar val inte—-dar nere pa malta—ligg ner lilla huskatten och Spinn—NEJ SATT ELD PA SVANSEN—Som SIMSON Gjorde med ravarna i SadesAkern—-SATT ELD Med den Heliga Eviga–Karleks-RattfardighetsElden
  FORLAT MEN JESUS ALSKAR ER ALLA MED EVIG KARLEK
  Vi Behover bara Bli Mer och Mer Grundade I den Eviga Karleks-Nades-StormVind-Ornen-RymdSkeppet-Grunden-JESUS—Varan Pappa—JESUS–Vilken Granslos NAD—
  HALLELUJA PAPPA OCH KUNG JESUS

 • http://www.myspace.com/dannyboypoetryman D.S. Lewis Axberg

  Vilket Lojligt Namn forresten—men det ar ju klart battre an den Raven—eller huggormars avfoda—-RumpeSvansen Kommer I alla fall att Brinna kraftigare och Kraftigare vare sig du eller andra motsattter sig—Brinna Med Den Eviga KarleksRattfardighetsElden Fran Herren JESUS—-Runt I hela SadesAkern HALLELUJA JESUS
  FORLAT MEN JESUS ALSKAR ER ALLA MED EVIG KARLEK
  Vilken Granslos Nad—Varan Fader—JESUS–DEN EVIGA KARLEKS-NADES-STORM-VIND-ORNEN-RYMDSKEPPET-ELDS-OCEANEN—AV EVIG KARLEK—JESUS—
  HALLELUJA PAPPA OCH KUNG JESUS

 • Sansa er!!

  Nils o Herr Axberg:
  Godmorgon!
  Ja visst är det ett löjligt namn och visst kanske jag är fjantig men att önska her och fru Swärd en härlig semester med uppmärksamheten riktad mot varandra istället för på bloggdiskussioner är i mitt tycke rätt sansat. Bloggens diskussioner finns kvar eter semesterresan.

  Någon teolog är jag sannerligen inte men det behövs inte mycket teologisk förståelse då debatten övergår i rena personangrepp, Nils……..och det gjorde den periodvis.

 • BW

  En del verkar ha rollen av både lagstiftare och domare i en och samma person. Utan lag – ingen synd. Kärleken överskyler en myckenhet av synd. Om vi inte ger kärleken till sanningen rum i våra liv kan vi komma att gå förlorade. Och snälla ni – tolka nu inte mina ord som dömande – det kan ju bero på att ni har så stora fötter.

 • http://www.myspace.com/dannyboypoetryman D.S. Lewis Axberg

  Ja da var vi dar igen—Typiskt Svenskt—Stinkande Hogmod—svart och se sig i pegeln forstass—om tittar bakat i bakspegeln sa ser du lite battre ocksa vem som katt aktigt–mjukt och fint borjade person angrepperna—ena stunden sticka man kniven i ryggen och sen fraser man som en katt—sansa er lat oss spinna runt husknuten—och vara snalla—nu–det var ju du som borjade med svansen och nagon annan med hejarklacken—sa det ar val lika bra och tala om som det ar—vi Ar KRIGSMAN I JESUS ARME—Lejonen I JESUS JUDA Fotspar—inga spinnande huskatter–
  for ovrigt om du ar sa kanslig—sa kommer det nog att ga bra—BRINNER SPECIELLT—I SVANSEN MED EVIG KARLEKS-RATTFARDIGHET–for HERREN JESUS—-
  jag har faktiskt for att ga till botten med detta aldrig andvant ditt namn eller den andra jycken—skramlade tunnans namn—sa jag fattar inte riktigt din otroligt—Hyper Kansliga—Oj Vilket Person Angrepp—vet inte om man ska skratta eller grata–Men Precis Sa dar Lojliga Ar Ni inte Bara i era Namn—SMILE–ni Ser ju bara Gren-tunnan-flisan i andras ogon men ni ar inte Varse Den EVIGA-KARLEKS-Bjalkes-KORSET I Det EGNA OGAT—det ar ju mycket detta som ar grund problemet i svensk kristen het—Men Var Sa Saker dessa katte-rava-svansar—Kommer och brinna Friskt Med Evig Karleks-Rattfardighets-Eld—Och Sverige delen av Akern Ska ocksa Bli Fralst—HALLELUJA
  FORLAT MEN JESUS ALSKAR ER ALLA MED EVIG KARLEK—
  VILKEN NAD—JESUS VAR EVIGE FAR—VI BEHOVER BARA BLI MER OCH MER GRUNDADE I DEN EVIGA KARLEKS-NADES-STORM-VIND-ELD-ORNEN-RYMDSKEPPET-GRUNDEN—JESUS—VAR UNDERBARE PAPPA–
  HALLELUJA PAPPA JESUS OCH KUNG KRISTUS JESUS

 • http://www.myspace.com/dannyboypoetryman D.S. Lewis Axberg

  Skulle Vara Skojj att Traffa er Alla i VerkligHeten—En och Annan skulle sakert Pissa i Brallan (Far man sajja sa) Smile—VI AR HAR FOR ATT SLASS—och jag vet bara att Vi ska Ga BarsarkarGang—I JESUS EVIGA KARLEKS-RATTFARDIGHETS ELD—Guds Levande Ord Ska Predikas—Allt annat Gulligt religiost och intelligent m.m. Maste Vi Satta Eld Pa I Akern—SATT JESUS EVIGA–Karleks–RattfardighetsElden—Pa Alla Svansar–HALLELUJA
  SKRIK UT DETTA AR DEN SEGER SOM OVERVINNER VARLDEN DETTA AR KRISTENDOMEN—Halleluja Herre JESUS
  FORLAT MEN JESUS ALSKAR ER ALLA MED EVIG KARLEK–
  Vi Behover Bara Mer och Mer Bli Grundade I Den Eviga-Karleks-Nades-Storm-Vind-Eld-Ornen-RymdSkeppet—Grunden-JESUS–Varan Underbara Pappa JESUS—VILKEN GRANSLOS NAD—HALLELUJA PAPPA OCH KUNG JESUS

 • http://www.myspace.com/dannyboypoetryman D.S. Lewis Axberg

  Mmm Bw—Dina Instick ar Fascinerande—Sa Roliga och Traffande
  jag Alskar speciellt Stefan och Eva For Deras Hoga Men anda Odmjuka Intelligens och aven klara Jesus-Humor—Men din Djupa Karleks-Fulla och Roliga Gladje-Kommentarer Broder BW ar Hapnands Veckande—Djup ocksa—-Men Ni har Alla Nagonting—Syskon–
  Storst Ar de Som Ar Minst Likt Barnen—Halleluja Herre JESUS—
  som en av De mest kanda konservativa tv-journalisterna har i Amerika sajjer–Ofta—
  LET NOT YOUR HEART Be Troubled–Joh 14–JESUS OUR ETERNAL LOVE KING JESUS IS WITH US—IN THE BOAT—SPACE-SHIP OF ETERNAL LOVE–JESUS
  Halleluja–Jesus–FORLAT MEN JESUS ALSKAR ER ALLA MED EVIG KARLEK—Vilken Granslos NAD PAPPA JESUS—Vi Behover Bara Bli Mer och Mer Grundade I Den Eviga Karleks-Nades-Storm-Vind-ELds-ORNEN-RYMDSKEPPET-Grunden-JESUS–Varan FAR-JESUS-HALLELUJA PAPPA OCH KUNG JESUS KRISTUS

 • BW

  Tack Lewis!

 • http://kristusallena.wordpress.com Michael G. Helders

  Axberg ”Typiskt Svenskt……”

  Typisk svensk är:
  1. Du skall inte tro att du är något.
  2. Du skall inte tro att du är lika god som vi.
  3. Du skall inte tro att du är klokare än vi.
  4. Du skall inte inbilla dig att du är bättre än vi.
  5. Du skall inte tro att du vet mer än vi.
  6. Du skall inte tro att du är förmer än vi.
  7. Du skall inte tro att du duger till något.
  8. Du skall inte skratta åt oss.
  9. Du skall inte tro att någon bryr sig om dig.
  10. Du skall inte tro att du kan lära oss något.

  :)

 • Wadis

  D.S. Lewis Axberg – vet inte om det norsk standard att skriva i rubrikform en massa ofullbordade meningar, men jobbigt att läsa är det, och förstå. Skulle gärna läsa det du skriver, men nu känns det jobbigt. Och varför blanda versaler och gemener på detta sätt?