Åk till Torpkonferensen

Alla mina bloggläsare är välkomna till Torpkonferensen som börjar idag. Det är Evangeliska Frikyrkans stora sommarkonferens men det är ingen sluten samfundskonferens utan en öppen och ekumenisk konferens med kristna från en rad olika sammanhang medverkande och engagerade.

All information får man genom länken här.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://efsidag.blogspot.com Andreas Holmberg

  Tack för inbjudan! Önskar att EFS också hade en sådan (årsmöteskonferenserna på olika håll i landet är liksom inte riktigt samma sak). Torp, Hönö, Nyhem/Lappis och laestadianernas stormöten, det är grejer det ;o). T.o.m. BV/ELM i Skåne har ju ett riktigt riktigt stort sommarmöte. Jaja.

  PS. Oavsett genomförande – om ingen annan ledande väckelsekristen tog samtalet med Jonas Gardell så var det bra att du gjorde det. T.ex. Stefan Gustavsson hade kanske gjort det bättre, men det var du som gjorde det. Och det har du heder av i sej – alldeles oavsett hur man bedömer ramarna och genomförandet. Nu får vi fortsätta be… DS.

 • Tomas Ander

  Tack för inbjudan, men jag drar till Nyhem i morgon.

 • http://pendlatillnorrkoping.blogg.se Roberth

  Nyhem även för min del, om jag kommer iväg. Värdsliga ting som jobb, kan ju ibland sätta käppar ihjulet.

 • Katta

  Frid!
  Jag skulle vilja till Nyhem i morgon och träffa LP vänner! Men får nöja mig att kolla på web sändningarna. Härligt att de finns!
  Är ni där så hälsa gärna LP folk från mig!
  Ha en härlig live vecka ni som ska iväg på Torp eller Nyhem!

  Mvh
  Katta