Spännande debattutspel på gång

Har ett nytt spännande debattutspel på gång tillsammans med en annan person långt bortom kyrkliga sfären, men jag återkommer med lite mer information när jag vet var och när publiceringen blir. Men jag kan avslöja ämnet, det handlar om kungahuset, religionen, religionsfriheten och kronprinsessan, och det anknyter till synpunkter jag redan fört fram på bloggen. Återkommer snarast när jag vet lite mer.

För att undvika alla missförstånd, texten skrevs innan jag blev sjuk förra fredagen, jag satt inte på S:t Görans-akuten och skrev den berörda artikeln.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Ronny

    Gud välsigne dig med ett Gott tillfrisknande Guds frid Ronny

  • Olof

    Låter mycket bra, Stefan! Verkligen dags för ett kristet avståndstagande från monarki, dekadenta tomma överklassfester och krypande underlägset beteende från vanliga människor. Inte är det förenligt med en kristen människosyn! Och bra om du kan hjälpa till att losskloppla kyrkan från gamla dammiga konservativa synpunkter i allmänhet. Evangeliet är ju radikalt!