På besök hos min födelseplats, Jung utanför Lidköping

Nu pågår kampanjen i Lidköping. Det blir också lite pauser mellan mötena.

En fantastisk person i svensk kristenhet som jag har haft förmånen att samarbeta med ett antal år är Maria Furusand. Hon kommer från Lidköping. Hade förmånen att träffa hennes far idag, Bertil Albertsson. Medlem i missionsförsamlingen i Lidköping och en av de lokala eldsjälarna bakom den kampanj vi har i helgen. Han bjöd hem mig och bjöd ut mig på en utflykt. Vi åkte och tittade på mitt barndomshem, Jungs baptistkapell. Där mina föräldrar var pastorspar åren 1954-55, då jag dramatiskt föddes på Lidköpings BB 22 oktober 1954.

Bilden tagen utanför Jungs baptistkapell, som nu verkar föra en tynande tillvaro.

 

Jung


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399