Hälsning från Kap Verdeöarna

Jag och hustrun är på Kap-Verdeöarna under tre veckor, närmare bestämt vid Santa Maria på ön Sal. Härligt väder och fina stränder. Kap Verde ligger två timmars flygning söder om Kanarieöarna, så det blir i nivå med ungefär Senegal i Afrika. Kap Verde är nu en självständig stat, hörde till Portugal fram till sjuttiotalet.

För min del är det inte semester, men lite nedtrappning. Mitt hjärta har ju uppvisat vissa stressymptom senaste månaderna, och jag ska på nya hjärtundersökningar när jag kommer hem. Vi åker tillbaka till Sverige senare i veckan.

Men jobbar dels med konsultrapporter om energi- och klimatpolitiken, som vanligt, och med nästa bokmanus, som handlar om en redigering av mina bloggtexter under nästan 15 års tid, där jag försöker hitta lite olika guldkorn.

Kom gärna med förslag på bloggtexter och bloggdebatter som bör vara med i en kommande bok.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399