Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Slav Tom

  Jaså, har du äntligen insett att ekvationen inte går ihop? Jag fattar inte att du nu skyller ifrån dig på att du var pastoral och inte brydde dig om samhällsperspektivet. Jag blir mållös över en sådan uppvisning av aningslöshet och brist på ansvarstagande. Ni beskyller andra för att vara svartvita men inser inte att det är just ni själva som har varit det.

  Det är dags för dig och dina gelikar att be alla våldtagna, misshandlade och bestulna människor, alla fattiga pensionärer och köande vårdbehövande om förlåtelse för att ni har medverkat till att förstöra deras enda liv för att framstå som goda. Det är lätt att vara generös på andras bekostnad. Vidare kan ni be alla unga och äldre kvinnor som inte längre vågar röra sig utomhus utan är fångar i sina hem om förlåtelse. Ni bör även be föräldrar och syskon till mördade barn och ungdomar om förlåtelse. Listan kan göras lång.

  Sverige har alltmer utmärkt sig som Europas krigszon. Ledde verkligen era enkelspåriga principer rätt eller saknade de helt verklighetsförankring? Hade det inte varit bättre att föra en sansad dialog med skeptikerna till er flyktinglära istället för att utmåla dem som okristna, bruna, rasister, etc?

  Det var någon som kommenterade att det är dags för er att nu skriva om att Jesus inte bara var flykting utan även att han återvände. Är det kanske något för ett upprop att samla underskrifter för?

  Och ja, jag tycker absolut att man skall hjälpa ärliga flyktingar, vilket även en sådan som jag gör med glatt hjärta.

 • Erik