8 veckor med bältros

Hälsa har inte varit min bästa gren den här hösten. Har nu haft en svår variant av bältros i åtta veckor, men det börjar nu sakta bli bättre. Under sex veckor var det en bältros med intensiva smärtor, som behandlades med flera morfinpreparat och ett antidepressivt nervläkemedel som heter Saroten. Som är effektivt just mot bältrossmärtor. Det är inte bra än, men den intensiva smärtan har gått över och det är jag så tacksam för. När jag nu börjar bli bättre från bältrosen får jag dock en luftvägsinfektion som helt tagit bort krafterna och orken, så den här veckan blir också mest i sängläge. Men det är bara att tro på Jesus, tacksam för alla förböner från kristna vänner och en tro på att Herren är min läkare. Vi känner ju också av den andliga striden kring Sebastian Staksets arbete, vi utmanar ju mörkrets krafter ganska rejält så vi märker av alla möjliga former av motstånd och symtom, vi som jobbar med detta. Men det är många kristna som står med oss i förbönen, vilket är huvuddelen i den andliga krigföringen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399