Min kommande vecka

Jag beklagar att jag är lite halvslö kring bloggen just nu, det beror framförallt på att jag håller på att skriva nästa bok, tillsammans med Micael Grenholm, och lagt en hel del tid på detta under senare tid. Ska dock försöka lägga ut glimtar från bokprojektet här på bloggen.

Nästa vecka börjar i varje fall min turné med boken ”Inte utan korset”. På onsdagkväll är jag i Kungsporten i Huskvarna, som tydligen är den ”hetaste” församlingen just nu i hela Jönköpingstrakten, enligt vad jag hör från olika håll. Uttryck för ett seriöst och långsiktig arbete, att kombinera det evangelikala och karismatiska, och ett bra ledarskap av Hans Jansson, som är pastor där, och som jag känner sedan många år tillbaka.

Nästa helg reser jag till Örnsköldsvik och är lördagen och söndag 10.00 hos Elim, EFK-församlingen i Örnsköldsvik och söndag 12.00 predikar jag hos trosförsamlingen i Örnsköldsvik, de har 12.00 som gudstjänsttid.

Hos Kungsporten har jag varit flera gånger tidigare och medverkat på olika sätt, men i Örnsköldsvik tror jag att jag predikar för första gången någonsin, jag kan i varje fall inte minnas att jag varit där tidigare i rollen som predikant.

Jag har ju rötter från Örnsköldsvik. Min mormor kom därifrån, och min mormors föräldrar hörde till första generationen baptister i Örnsköldsvik.

Så vill du möta bloggaren live är du mycket välkommen!

Andra saker som händer nästa vecka är ett styrelsemöte för Ja till Livet på måndag, i Uppsala. Och på tisdag är jag på en middag hos Ingenjörsvetenskapsakademin tillsammans med bl.a. energiminister Baylan. Det blir spännande.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399