Nu tar vi upp kampen mot växande kristen tolerans gentemot främlingsfientlighet

Jag har senaste veckan haft en särskild kontakt med pingstpastorn i Gävle Sven-Gunnar Hultman och Livets ords tidigare kommunikationschef Magnus Dahlberg. Vi är lika bekymrade över växande tolerans i kristna kretsar för främlingsfientlighet och SD:s svartmålning av invandring och invandrare, en svartmålning som vi menar är främlingsfientlig i sig, att detta alltmer tolereras i kristna kretsar, inte minst i pingstkarismatiska och mer strikt bibeltroende kretsar.

Vi har därför skrivit ihop en gemensam debattartikel, och vår ambition är att försöka få minst 200 frikyrkopastorer att stå med som undertecknare. Vi kontaktar nu ikväll nyckelpersoner i samfunden för att börja samla underskrifter.

Vår plan är att vara klara med att samla in namn på undertecknare fredag vid lunchtid. Artikeln ska sedan skickas till frikyrkliga pressen.

Är du pastor och intresserad av att stå med som undertecknare, kan du gärna maila mig så får du artikeln. Maila till sward@src.a.se, sprid gärna detta blogginlägg till så många pastorer som möjligt.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • http://hotmail.com/ EbirG

    Stämmer inte. De vill se till att hjälpa de som är i störst nöd och som är verkliga flyktingar. BoAnders har en retorik där han förknippar sverigedemokrater med sodomiter ”som inte tog hand om de fattiga och ville sexuellt misshandla främlingarna som gästade Lot”. Undrar om det gäller alla de som röstar på SD också? Då kan man ju bli mörkrädd för det är närmare var femte vuxen svensk som röstar. Men då borde ju SD vurma ännu mer för Pride och Queermodet.