Bloggkrasch

Min blogg råkade ut för någon form av bloggkrasch för cirka 10 dagar sedan. Kraschen berodde på att det är en ganska gammal blogg, jag har ju hållit på i sex år. Och viss programvara började bli gammal och sliten och till slut så klarade inte systemet av att fungera längre.

Stort tack till IT-pastorn Nils Bryntesson från Equmeniakyrkan som är min tekniske rådgivare som lyckats återskapa bloggen nu med en helt uppdaterad och fräsch programvara. De bortåt två tusen blogginläggen och 35.000 kommentarerna som skrivits under dessa sex år var väl förvarade i cyberspace någonstans, och Bryntesson har lyckats få fram backup på hela blogg materialet.

Nu ska allt vara i gång igen, och fungera bättre än tidigare.

Jag är tacksam för att inte något av materialet som skrivits på denna blogg under sex år har gått förlorat.

Senaste veckan har jag medverkat två gånger i media. Det var en ledare i Världen Idag i måndags om spänningen mellan sanning och enhet, en principiellt mycket viktig ledare. I en ledartext har man dock inte utrymme att utveckla resonemangen, men texten känns angelägen och man hittar den här.

Dessutom var jag intervjuad i tidningen Dagen i onsdags då man tog upp om näthat, och i vilken utsträckning kristna ledare känner av det.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • PeJohansson

  Hur har du upplevt denna vita period?

 • Stefan Swärd

  Jag har haft svåra abstinensproblem hela tiden,
  hälsn
  Stefan Swärd

 • Christian

  Äntligen… 😉

 • MKarlendal

  Tankarna går onekligen till Sakarias i templet (Luk 1) …. men jag vågar mig inte på en tolkning eller tillämpning i denna delikata situation.

 • ps23enkristen

  Tack för att du är tillbacka …Ha det så bra Gud välsigne dig och Guds frid med Gud och Ordet och livet och om tron och frälsningen och församling och Herrens tjänst och gemmenskap och övrigt som Herren vill…Frid Ronny…