Hjälp mig att be för Mackan Andersson

Jag skulle vilja be svensk kristenhet att hjälpa mig att be för Mackan Andersson. Mackan är en profil i svensk kristenhet, stand-up-komiker, verksam i Frälsningsarmén i södra Sverige, håller på att utbilda sig till officer i Frälsningsarmén. Jag känner Mackan litegrann sedan långt tillbaka då han var i Stockholm på nittiotalet.

Han skrev på sin blogg för någon vecka sedan om sina synproblem och jag blev så berörd. http://www.mackanandersson.se/2012/08/10/det-har-att-inte-kunna-se/ Du hittar hans text i denna länk.

Jag är fantastiskt imponerad över den Gudsförtröstan och tacksamhet som han tacklar sin sjukdom med.

Men sanningen är den att han håller på att bli helt blind. Är helt blind på ett öga, och nästan blind på det andra ögat, och läkarna säger att det är bara en tidsfråga innan han blir helt blind även på andra ögat. Och det finns inget man kan göra medicinskt eller genom kirurgi.

Jag tycker att det som medmänniska känns smärtsamt, han har också två mindre barn.

Jag utmanar nu min församling att be för Mackan, jag tror på en Gud som kan göra under, en Gud som är levande, verksam och bryr sig. Kom med och be och utmana din kyrka-församling att be för honom. Mackan är tacksam för denna hjälp i förbön, vi har haft kontakt de senaste dagarna.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Kreativarosi

  Tack för detta initiativ, Stefan!

  hälsningar
  Rosi
  Mackans fru

 • Sward

  TAck Rosi,
  hälsar
  Stefan Swärd

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=1300999648 Bitte Assarmo

  Fint! Jag är med!

 • Anna Möller

  Mycket bra initiativ! Jag är med och ber :)

 • Jonasq

  Ja, låt oss be!

 • Rosita Eklov

  Jag är med ,vi ska bedja i vår bönegrupp på Frälsningsarmen i Gävle, Gud är densamma i dag och han hör våra böner

 • Mallans2001

  Jag är på! 

 • Pingback: Det är möjligt! | Mackan Andersson()