Jesusmanifestationen på nätet

I morgon möts kristna från alla håll till en Jesusmanifestation. Redan ikväll blir det en Jesusmanifestation på internet. Elimmedlemmen Johan Eriksson har tagit ett allkristet initiativ med stöd av ledningsgruppen för Jesusmanifestationen. Det handlar om att så många kristna som möjligt i kväll skriver på de stora hemsidorna i Sverige. Du kan göra en insats.

All info och hur man gör finns på Elimkyrkans hemsida via denna länk.

http://www.elimkyrkan.org/jesusmanifestationen-online/


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Staffan

  Uppmaningen gråzonar mot en slags stämpling till manuella spam-attacker men omfattas dock inte av gällande lagstiftning. Kan dock tycka att initiativet, om det efterlevs i omfattande utsträckning, kan slå tillbaka rätt rejält mot er. Det är inte en uppskattad marknadsföringsåtgärd att spamma olika forum med identiska budskap.

 • S-E Sköld

  En manifestation som är en relgiös, läromässig pyttipanna, innehållande bl.a. dödas ben – reliker – och en Jesu mor, som inte återfinns i Bibeln. Någonting sådant har inte JESUS sänt, vars tal är Ja eller Nej. I Uppenbarelsebokens s.k. sändebrev kan vi läsa hur Han talar -och vad Han har att säga om bl.a.  läror.

 • http://pulse.yahoo.com/_4CQF54K3CDY5XWEUXN2IWVQWUU Robert

  Härligt att Pastor Jean är tillbaka till Sverige!

  Jesus har gjort mig fri från synden! Tack Jesus för en underbar dag tillsammans med mina vänner. Polisen kunde som vanligt koppla av och bara stå och ta emot en klapp på axeln av vänliga kristna. Så önskar att det skulle se ut på fotbolls- och festivalarenorna en vacker dag.

  Tack Jesus för din frihet! Aldrig mer behöver jag vara rädd för att dö. Aldrig mer behöver jag tvivla på att det finns förlåtelse. Aldrig mer behöver jag känna hopplöshet inför livet. Aldrig mer behöver jag känna krav på mig att vara perfekt. Aldrig mer… Varje dag kan jag känna mig älskad. Varje dag kan jag göra det jag tror på. Varje dag kan jag vara den jag är. Varje dag kan jag se på alla människor med kärleksfulla ögon. Varje dag…www.karleksbrev.org

  ”Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skallgå förlorad utan ha evigt liv” – Joh 3:16

 • Andreas Frost
 • S-E Sköld

  Det är bara Anden – inte köttet, ens i stora mängder – som kan UPPENBARA vem JESUS är och Anden har det trångt inom kristenheten, till fördel för människotankarna.