Nu kulminerar hela situationen för pastor Jean från Kongo

I morgon publicerar jag och Jonas Gardell en artikel i en av Sveriges största tidningar till försvar för pastorn från Kongo och argumentation för asyl. Tyvärr kan jag inte just nu avslöja vilken tidning det blir. Det verkar som om detta medför att riksmedias intresse för denna fråga börjar vakna till, detta kan bli mycket uppmärksammat eventuellt de närmaste 4-5 dagarna. Men det är många parametrar som styr över nyhetsflöden.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • http://barockbloggen.blogg.se Alma Mater

    Åh vad jag är glad att du och Jonas jobbar ihop om detta.Det är en välsignelse när bröder lever fredligt tillsammans, må den välsignelsen leda era hjärtan och tankar rätt så pastor Jean får leva här i Sverige.

  • Pingback: Ur led är tiden | Hälleberget()