Elim live-blogg 7

Martin Wärnelid pratar om att kristet liv och församlingsengagemang handlar om disciplin. Det är inte alltid det går lätt. Vi behöver långsiktighet och disciplin, både när det gäller församlingsplanteringar, församlingsengagemang, relationer. Vi har olika utmaningar som människor, en del har lätt för disciplin på vissa områden, andra på andra områden.

Efter disciplinen kommer belöningen. Jesus valde att kliva ned från Guds tron. Visade sin kärlek genom korset.

Nu avslutar Martin predikan och Erik Onelöv sjunger en sång. ”Its, such a strong temptation to live for man´s applause, but I dont want to buy into the lie …. I´ll be content to serve an audience of One, Only his approval counts when all is said and done ….


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399