Elim live-blogg 2

Jag vill tacka för ditt kors, det är för mig ett mysterium, jag till tacka för det pris som du Jesus betalt för mig. Nu sjunger vi sånger om korset, Jesu död, vad Jesus har gjort för oss. Något vi kristna ständigt behöver påminna oss om.

Nu sjunger vi ”Utan dig blir hösten för alltid kvar, utan dig blir frågorna aldrig svar, utan dig är livet ett iskallt hav … du är liv pulserande inom mig, varje andetag beror på dig, du är vårvinden som omger mig

Du ser igenom, Du ser förbi, Allting jag skapat å försökt bli, mitt liv är en öppen bok i din hand.

Gud känns så nära, sångerna berör, de är riktade till Gud.

Fantastiskt. Att vara inför Gud är höjdpunkten för vad vi kan göra.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399