Nu har jag tagit tre vaccinationssprutor

I går tog jag min tredje vaccinationsspruta mot covid 19. Precis som med de två tidigare sprutorna har jag blivit sängliggande dagen efter, och har varit ganska utslagen idag. Noterar att det är en hel del diskussioner inom kristenheten om vaccinationen. Personligen är jag positivt inställd till läkemedelsforskningen och alla insatser som kan göras den vägen för att främja hälsa. Det innefattar även vaccinationer. Jag tror inte det finns någon motsats mellan kristen förbön för helande, läkemedel och vaccinationer och läkarbehandling och sjukhusvård. Jag ser en Guds hand i allt detta.

Covid 19 är en förskräcklig sjukdom och kan vi minska risken att bli smittad, eller sprida smitta genom vaccination, är det mycket bra. Ni som läser min blogg vet att jag låg svårt sjuk i covid 19 på St Görans sjukhus för ett år sedan. Min andning var då inte tillräcklig utan jag var helt beroende av syrgas. Har man gått igenom den erfarenheten ser man mer allvarligt på denna sjukdom och betydelsen av vaccination, vilket uppenbarligen minskar risken för att bli sjuk. Naturligtvis ska vi inte ställa oss bakom vaccinationspass för att få besöka en kyrka, men vi kristna har inte några principiella skäl att inte vaccinera oss.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Ilona Eskolin

  Hej Stefan.
  Precis som du hamnade jag med behov av syrgas pa sjukhus. Jag ar tacksam for att mitt immunforsvar har starkts. Vad som var en intressant observation var att det var fler dubbelvaxxade som var utslagna och nagra legat inne flera veckor.
  2018 hade jag en drom dar jag sag Jacobs stege i form av DNA strands. Fick ett persoligt tilltal att ta hand om min kropp, ata bra och trana. Veckan innan jag insjuknade borjade Herren tala till mig ” My strength is perfected in your weakness.” Forstod inte detta just da, men nar jag lag kraftlos och svag i sjukbadden kunde jag bara vila i Herren. Jag fick be 2 sjuksystrar till fralsning och vagledning genom ett profetiskt ord till en ung man vid rontgen.
  Min sort ar att se hur splittring har skett via vaccinering/ icke vaccinering i kyrkan. Manga har kallnat och tanker bara logiskt.
  Hur manga sokte och vantade pa att hora fran Herren?
  Kanns som att ”kyrkan” desperate forsoker ta upp traden igen och missar ”se jag gor ngt nytt”
  Det handlar inte langre om kampanjer och vackelse for ”de andra”. Gud vill ta itu med oss individuellt.
  Kyrkan behover vackelse I Jesu namn.
  Ilona

 • Sverige

  Så Swärd är emot medicinsk apartheid (vaccinpass)?
  Önskar att fler pastorer och kyrkoledare skulle stå upp för våra rättigheter, mötesfrihet, religonsfrihet.

 • Nådehjon

  Matt 6:25-27

  Därför säger jag eder: Gören eder icke bekymmer för edert liv, vad I skolen äta eller dricka, ej heller för eder kropp, vad I skolen kläda eder med. Är icke livet mer än maten, och kroppen mer än kläderna? 

  Sen på fåglarna under himmelen: de så icke, ej heller skörda de, ej heller samla de in i lador; och likväl föder eder himmelske Fader dem. Ären I icke mycket mer än de? 

  //Vilken av eder kan, med allt sitt bekymmer, lägga en enda aln till sin livslängd? //

 • Inge

  Lyssna gärna på denna modiga och erfarna sjuksköterska som sätter sanningen och hedern högre än den egen karriären.

  https://rumble.com/vq1w09-
  sjukskterskan-sarah-delin-ekstrand-visselblsaren-delger-sanningen-om-vaccin.html