Nu till socialdemokratiska partikongressen

Den här veckan kommer jag att jobba med socialdemokratiska partikongressen och analysera strömningarna inom partiet. Reser till Göteborg i dag på morgonen.

Lämnar Stockholm och åker ut på landet som jag brukar säga i mer skämtsamma stunder när jag åker till Göteborg.

Förutom alla mina uppdrag och engagemang i kristenheten har jag under många år drivit ett konsultbolag i nischen marknad/politik, och har och har haft de flesta av de största företagen i Sverige och de viktiga branscherna som klienter under många år. Det är åt näringslivet jag levererar mina bedömningar om hur det går med socialdemokratin och hur partiledarskiftet påverkar arbetet framåt. Mitt specialområde är energipolitiken, klimatpolitiken och delvis frågor som ligger inom fältet transporter/infrastruktur.

Jag har i dessa uppdrag under många år varit med på många socialdemokratiska partikongresser, och även kongresser åt ett antal andra partier som är viktiga för mina kunder. Framförallt har jag följt Centerpartiet, Miljöpartiet och Moderaterna.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399