Semesterhälsningar

Jag och hustrun har lite höstsemester och befinner oss vid St Pauls Bay på Malta. Det är den plats där man tror att Paulus led skeppsbrott på sin resa till Rom, han fick stanna flera månader på Malta oplanerat och predikade evangeliet där. Bilden visar den troliga platsen där Paulus gick i land på Malta. Vi bor mitt emot med direkt utsikt över platsen.

Tack dessutom för alla gratulationer på min födelsedag via facebook.

Jugendsprachkurs St. Paul's Bay - Malta


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Erik

  Grattis! Å allas vägnar är vi så tacksamma för att du inte bara genom ord utan även genom handling är ett profetiskt föredöme för alla…

  ”När forskningen visar att vi förstör planeten genom vår materialistiska livsstil är profetrösterna de första som behöver slå larm.”

  ”Ur ett skapelseperspektiv hamnar inte miljö- och klimatfrågor utanför den kristna radarn. Det handlar om en av kärnfrågorna i skapelseuppdraget, att vårda och ta hand om skapelsen. Det materiella är inte oandligt, miljön är inte något oandligt. Det är en del av Guds skapelse och Guds skapelseplan. Att fördärva miljön handlar om att fördärva Guds skapelse.”

  ”Jag är både karismatisk kristen, med en konservativ evangelikal bibelsyn och med ett starkt miljöengagemang – är det ovanligt? Det borde inte vara det. Jag tror att naturen är Guds skapelse, som vi människor ska förvalta och värna om, inte förstöra och exploatera. Därför tror jag att kristna kyrkan har ett profetiskt uppdrag att protestera mot miljöförstöring och en skövling av skapelsen. Genom klimathotet och utsläppen av växthusgaser har vi gett oss in på planetens grundläggande kretslopp och atmosfärens sammansättning, som är avgörande för allt liv på jorden. Vi går utanför Guds mandat när vi alltför mycket griper in i skapelsens mysterium, kretslopp och naturlagar. Därför är jag medlem i Naturskyddsföreningen för att markera mitt engagemang i dessa frågor.”

 • Mikael Svensson

  Swärd hycklar vidare.
  Lever ett miljöförstörande lyxliv med ständigt resande och lyxkonsumtion samtidigt som han hycklar miljöengagemang.
  Dessutom är han en av alla profilerade som i blindhetens och ”godhetens” tecken varit ytterst pådrivande för Sveriges resa från ett hyfsat homogent och tryggt land till ett som inlett sin resa rätt ner i helvetet.
  Addera sedan islam och att etniska svenskar inom några decennier kommer att vara en minoritet i sitt eget land för ana frukten av Swärds gärning.
  /Mikael Svensson