Om debatten med Lars Enarson

Jag noterar tusentals kommentarer i sociala medier angående debatten mellan mig och Lars Enarson i Dagen. På tisdag kommer Dagen publicera mitt slutgenmäle i papperstidningen, den replik som redan publicerats på webben.

Jag räknar med att efter tisdagen publicera ett mer sammanfattande blogginlägg då jag kommenterar hela affären inklusive olika reaktioner på artiklarna.

Jag har försökt hålla ett hyfsat sakligt tonläge hittills i debatten. I slutkommentaren kommer jag nog att uttrycka mig ännu tydligare. Mina artiklar hittills har ju bara något skrapat på ytan i dessa frågor.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Kjell Rabnor

    Tack att du tog debatten med/Enarsson och hans bönekonferens mm

  • Jonas Rosendahl

    Varför inte lägga ner prestigen Stefan? Kommer inget gott av detta. Vi förstår era bådas ståndpunkter.

  • teagustavsson

    Nja, den här gången känns det ändå rätt befogat i min mening att fortsätta förklara vad det är man reagerar på och varför. Kombinationen kristen tro, församling och politik är en potentiell giftcocktail som faktiskt riskerar att skapa djupa klyftor mellan troende i Sverige, även om man försöker förklä det i bönemöten.