Stefan Swärd

Allt mellan himmel och jord

Nu är jag på väg till Örebro igen, för två dagars styrelsemöte för Evangeliska Frikyrkan. Det blir en intressant tillställning med många intressanta frågor på dagordningen. Och vi brukar alltid ha en bra stämning när vi möts. I går kväll hade jag styrelsemöte för Svenska Evangeliska Alliansen i Stockholm.

På söndag klockan 11.00 kommer jag att predika i Söderhöjdskyrkan i Stockholm, det blir min sista predikan där innan jag den 1 oktober börjar som teampastor i Elimkyrkan.

Min lista med syndakatalog från friskvården blev alldeles för kort kom jag på efteråt. Jag är belagd också med tårtförbud, bullförbud, kakförbud och bakelseförbud fram till julafton. Syndakatalogerna blir allt längre, och fariseismen breder ut sig. Det är tur att man lever av nåden, annars skulle man bli helt nerkörd i alla förbud, måsten och krav.Subscribe to Stefan Swärd