Hör bloggaren live och träffa mig i Vänersborg och i Almedalen

Närmaste två veckorna kommer jag att vara engagerad dels i New Wines sommarkonferens i Vänersborg där jag kommer att hålla två seminarier under torsdagen. Ett om betydelsen av Jesu död, och där tar jag direkt upp om den bok jag jobbar med i det ämnet. Ett seminarium kommer att handla om kristet förvaltarskap och klimatet, en kristen-evangelikal respons på miljöfrågorna. Här är länken till New Wines sommarkonferens med bland annat anmälan.

Veckan efter blir det Almedalsveckan och jag reser dit nästa söndag. Kommer där att medverka vid flera olika seminarier i kristen regi samt jobba med konsultuppdrag inom näringslivet.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399