Mycket feedback på hyllningen till små församlingar

Det har varit omfattande feedback på mitt inlägg igår på Evangeliska Frikyrkans pionjärblogg, noterar att man läst inlägget i 12 länder, och det har varit många som länkat till texten både via facebook och twitter.

Vill också tipsa om arbetet som drivs av Björn Hald och Anna BomanHald, en form av stödverksamhet just för att hjälpa mindre församlingar på mindre orter. Ett kreativt och entreprenörsinriktat initiativ som är mycket spännande. Här är länken till hemsidan.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Inge

    Stefan det är i detta sammanhang du har din stora uppgift och inte som utredare och författare av av nya rön i försoningens ämbete. Hänvisa till bibeln och vad som redan där står skrivet, det räcker och låt DHA göra resten.