Bra idag av DN och Susanna Birgersson

Bra Susanna Birgersson på DN:s ledarsida som idag skriver signerat och hävdar att kristna är den mest förföjlda gruppen i världen. Läsvärd artikel. Ett problem som behöver uppmärksammas mer i allmän debatt.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Birgit Hedstrom

    Hej Stefan! Ja, det var mycket, mycket angeläget och bra att Susanna skrev om denna sak! ofta tror jag vi kristna i vårt land glömmer bort vilket pris många förföljda kristna får betala för sin tro. Organisationer som Open Doors gör fantastiska insatser för att praktiskt hjälpa. Och även ge andligt och själsligt stöd. De informerar (bla. genom sin tidning Open Doors) om hur våra förföljda bröder och systrar har det. De uppmanar till förbön om hjälp, kraft, uppmuntran till våra trossyskon. Samlar in pengar som förmedlas för att tex hjälpa änkor vars män mördats, ibland mitt framför ögonen på sin fru och barn. De delar ut biblar, ger traumarådgivning till barn och vuxna, hjälper änkor att få en yrkesutbildning. Mm, mm, mm. De lever efter orden i Hebr 13:3 ”Tänk på dem som sitter i fängelse, som om ni var deras medfångar, och på dem som misshandlas som om det gällde er egen kropp”.

    Gud välsigne dig, Eva och era fina ungdomar under detta nya år!