Blev hämtad av ambulans i natt

Upplevt en dramatisk natt. Kände av mycket kraftig yrsel helt plötsligt vid 04.15-tiden. Efter samtal med sjukvårdsupplysningen skickade de hem en ambulans till mig som körde mig till S:t Göran.

Vid 19 fall av 20 när man drabbas av kraftig och plötslig yrsel är det så kallad kristallsjuka, det har lossnat någon eller några kristaller i ett öra. Det är helt ofarligt men väldigt obehagligt. Efter närmare undersökning kom man fram till att det var kristallsjuka jag har fått. Det är troligt att det går över ganska snabbt, det man kan göra är vissa balansövningar. Så läget är helt under kontroll.

Men man blev igen påmind om sin egen dödlighet och hur bräcklig kroppshyddan är, man får tacka Gud för livet.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://www.facebook.com/people/Per-Ewert/1643185423 Per Ewert

  Låter som en omskakande upplevelse. Skönt att höra att du mår bättre nu, ta väl hand om dig, Stefan!

 • http://www.facebook.com/people/Kjell-Rabnor/1291138219 Kjell Rabnor

  Jag har haft det 2 ggr. Det tog vid ena tillfället 3-5 dagar och vid det andra tillfället 3-4 veckor…

 • ulrikajansson

  Exakt så Stefan!

  Men tex. Livets Ord som du lyfter fram som en frisk församling menar att den där naturliga bräckligheten som vi har är förknippad till tron. Att vi har svag tro när vi blir sjuka….Ja, du inser hur sjuk en sådan tro är?

 • Bo Lönegren

  Att klistra på andra åsikter är du bra på men sanningshalten är dessvärre ofta inte särskilt hög. Det här påståendet har genom åren tillbakavisats många gånger av LO men Expressen har väl högre trovärdighet?!
  Tron spelar givetvis roll, annars skulle vi inte se så förhållandevis få verkliga helanden eftersom Jesus själv givit oss auktoriteten ”att lägga händer på de sjuka och de ska bli friska”. Men det är inte pga av otro som vi har sjukdom, den är ett resultat av syndafallet.
  Till Stefan, drabbades själv av detta för ett antal år sedan. Obehagligt men tack och lov övergående. Kan dessutom vara positivt på så sätt att en period av lite lugnare tillvaro är bra och nyttigt på många sätt.

 • http://www.facebook.com/people/Ronny-Andersson/1655618727 Ronny Andersson

  Gud välsigne dig och Guds frid har varit med om det samma …Och då kom läkaren och jag fram till att det kanske berott på att jag varit mycket orolig för min yngsta son…För det skedde då jag var ute och gick och jag tänkte spänt och oroligt oc bekymrat på honom… Så först fick jag yrsel så jag föll i diket på Cykel och gångvägen jag gick på…Och lyckades kravla mig ur det men det snurrade helt förfärligt i huvudet av yrsel …Och jag lyckade gå de några 100 metrarna hem ändå …Och satt mig vi hemtelfonnen för att ringa  112 och trodde jag fått en hjärnblödning och det snurrade så jag kunde nästan inte sitta på stolen …Och fick svar och de sände en ambulans …Och jag vinglade allvarligt till soffan och bara föll ihopp i den …Och dett snurade fruktansvärt …Och ambulansmännen kom in…Med båren som en stol i rummet …Och bad mig resa mig upp och jag bara föll rakt i golvet och i armarna på dem …Och jag trodde nu dör jag ….Och bad inom mig Gud rädda mig jag gör vad du vill så ödmjuk jag vart då …He he jag var nog den mest trogne lärjeungen   Jesus hadde i det ögonbliket då jag trodde jag skulle dö… Men det var detta du drabbades av som har med balansnerven att göra …Och vad skönt det var när det gick över men först dagen efter …Och när jag åckte hem på andra dagen var jag fortsatt skälven …Och symtom hadde jag en tid efter men det gick över… Frid Ronny

 • ulrikajansson

   Vad bra han sa detta!

 • Bo Lönegren

  Med den argumentationstekniken faller i stort sett hela den ickekatolska kristenheten för Luthers tokerier med ersättningsteolog/antisemetism. Nu är jag varken katolik eller medlem i LO och känner mig inte träffad personligt av dina påhopp. i stället så jag föredrar att se på vad som förkunnas i olika sammanhang idag och hur man verkar i samhället och då hittar jag inget problematisk med LO, tvärtom! Dessutom tycker jag att tesen hellre fria än fälla är ett bra rättesnöre.
  Men Stefan Svärds blogg är värd en bättre diskussion än ständiga påhopp. Jag delar inte alltid hans åsikter men finner dem alltid intressanta att fundera över! End of discussion.

 • Birgit Hedstrom

  Håller med dig Bo, Stefans blogg är värd en bättre diskussion än ständiga påhopp! Tänk om alla som bloggar istället skulle praktisera det som står i Fil 4:8 ; allt som är sant och värdigt, rätt och rent, allt som är värt att älska och uppskatta, ja, allt som kallas dygd och förtjänar beröm, tänk på allt sådant …. (=tala om allt sådant =blogga om allt sådant) 

 • Sward

  Ulrika Jansson,
  Du måste hålla dig till ämnet. Det här är min blogg och man får kommentera det jag skrivit, inte en massa egna grejer. Starta en egen blogg och skriv där. Tar bort din kommentar om Livets ord.
  Stefan Swärd

 • ulrikajansson

   För en tid sedan så sade en kvinna här i spalterna att det nog var dags för henne att lämna den här destruktiva bloggen, som hon uttryckte det. Det kan faktiskt vara fullkomligt sunt att följa hennes exempel.

  Hej då.

 • Anna-karin Johansson

  Hurra!

 • Anna-karin Johansson

  kristallsjuka är rätt äckligt men överlevbart. Kul att du mår bättre!