EFK:s medarbetarkonferens och FN:s klimatkonferens

Idag har jag varit på EFK:s medarbetarkonferens som denna gång hålls hos församlingen New Life i Stockholm. Det var en inspirerande tillställning. Det är fascinerande att höra om församlingen New Lifes historia, en församling som funnits i knappt 20 år, och som nu även driver fyra församlingsplanteringsprojekt. Räknar med att man samlar upp till 800 vid söndagens gudstjänster, varav 25 procent är papperslösa flyktingar. Det imponerar.

Idag fick jag besked om att jag ska jobba med FN:s klimatkonferens i Doha, Quatar. Så jag åker dit 28 november. Det ser jag fram emot. Det blir den 12:e FN-konferensen jag kommer att jobba med. Jag vet nog mer om FN än de flesta pastorer – tror jag.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399