EFK-memoarer och mediautspel på gång

Ska fortsätta skriva mina mini-memoarer efter 8 år som EFK-ordförande. Hoppas få ihop nästa del under helgen. På måndag gör jag ett ganska  intressant utspel i media. Men jag kan garantera att jag kommer att få en massa kritik, både för det jag säger och att jag är i dåligt sällskap. På söndag vid midnatt kan jag avslöja vad det handlar om.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • urban

  Kul – det ser vi fram emot!

 • Per Sjölin

  Spännande, men man börjar bli ganska luttrad vad gäller ”dåligt sällskap”. Det ligger väl alltid i betraktarens öga. Dessutom tenderar det att variera över tid. Men det klart, om rubriken blir ”Stefan Swärd ingår partnerskap med Jonas och Mark” – då smäller det till ordentligt 😉

  Blessings broder!

 • L.E.

  Mediautspel !?
  Det bli väl iallafall inget slags Ship to ….för få uppmärksamhet och
  komma i tidningen. Inget att sata på, sådana händelser glömer
  folk bort ganska så fort, efter någon vecka eller så.

 • BW

  Jag gissar att du i din artikel skriver kritiskt om att kyrkan blivit för introvert – med för lite utåtriktat arbete för att nå t.ex. ungomar, tillsammans med Ulf Ekman eller någon fryshusgeneral eller kanske rentav med Lars Ohly? Fast han vill väl inte synas i frimicklarsammanhang? Om du nu inte gått med i Förbundet Humanisterna.