Bilder från Ungdomskyrkan Konnekt fredagskvällen

 

Under fredagkvällen var vi ute med Ungdomskyrkan Konnekt som vanligt. Nu under sommarhalvåret går vi alltid till Tantolunden på Södermalm, där det brukar finnas ett antal hundra härliga ungdomar, och det är också ett ganska stökigt ställe, där det lätt blir bråk och fylleri. Vi bjuder på pannkakor och kaffe, och får massor av frågor om kristen tro, så det blir både bön och samtal under kvällen. Bilderna visar en del av dem som var ute med Konnekt under fredagskvällen och en del av dem vi träffade och pratade med, och bjöd på pannkakor.

  Här är Helen Jaktlund och representanter för farsor och morsor på stan som också kom till Tantolunden på fredagskvällen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Stefan A

    Matt 28:19
    ”Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar.”
    Hatten av för er som går ut! Ni har min respekt.