Nu går det att lyssna på söndagspredikan

Nu går det att ladda ner min predikan i Elimkyrkan i söndags. Man går in på www.elimkyrkan.org och går in på höger sida vid ”nedladdningar”, och sedan går man in och laddar hem den på ”predikan 2010-03-28”. Predikan handlar om kraften i Jesu kors, om den seger Jesus har vunnit genom sin död och uppståndelse, jag tycker budskapet är så viktigt så jag vill utmana dig att gärna skicka predikan vidare till dina vänner och nätverk.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • http://-- Rolf Ahlqvist

    Stefan. Du skriver i din blogg här dagen före Skärtorsdagen 1.4. att man kan ladda hem din Gudstjänsttext i Elimkyrkan på Östermalm, söndag den 28.3. Väldigt bra att du informerade om det. Bland andra undertecknad tackar för den möjligheten, där tekniken enkelt och bra, kommer oss troende till hjälp. Din text handlade om hur viktigt det är att Kristus dog på korset för oss syndare. Jag givetvis än mer klart och utförligt mångsidigt benämnde du det, än vad jag här skriver.

    Och du hade en del ”roliga” beteckningar mitt i allvaret, för vad synden gör med oss. Bland annat, att ”synden tar kål på oss”, och synden har sin slutstation på korset, där allt är kört i botten. Och sedan fanns där uttrycksfulla meningar med hänvisning till idrottsvärlden, att korset är ett enda stort presens, och korset är segerns plats, där ”Jesus sopar banan med synden”. Samt att korset är den stora segersymbolen för ett nytt liv. Ja, var och en av oss kan höra denna klarsynta predikan på 24 minuter när vi när som helst känner för det, efter ha laddat hem predikan. Tack för den.
    Vänligen Rolf Ahlqvist