Predikan tillgänglig i audioversion

Min predikan från Elimkyrkan den 27 december finns nu tillgänglig för nerladdning på Elimkyrkans hemsida, www.elimkyrkan.org och gå in på nerladdningar på höger sida, klickan sedan på predikan 2009-12-27.

Predikan genomsyras av min passion för att vi kristna ska komma i funktion i uppdraget att sprida evangeliet om Jesus, föra människor till tro, och visa kristen kärlek på ett praktiskt sätt.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • S-E Sköld

  Stefan, har lyssnat till Din predikan och skall försöka mig på vad jag aldrig tidigare gjort, och kanske aldrig mer kommer att göra, nämligen att betygsätta en/Din predikan. Detta i stället för att säga någonting allmänt svävande.. med gradering från 0 – 10 och med mätbara kriterier jag själv konstruerat…, d.v.s. sådana ting som jag själv anser viktiga i sammanhanget.

  Begriplighet = 10

  Fokusering = 10

  Bibelförankring = 10

  Trovärdighet/seriositet/det allvar som Guds evangelium förtjänar = 10

  Möjlighet för lyssnarna att praktisera = 10

  Skulle förvåna mig om Ni inte får framgång i uppdraget att vinna människor för Gud, om Ni tillämpar det Du predikade.

  Ha ett för Guds rike och för Dig själv och Ditt ”hus”, framgångsrikt 2010!

  S-E

 • http://himmelochjord.swedmedia.se stefan

  S-E Sköld,
  TAck så mycket, sådana lovord på den nivån är jag inte van vid.
  hälsn
  Stefan Swärd