Kan denna blogg bli Sveriges bästa 50+ blogg?

Det känns helt osannolikt och man nyper sig i armen. Min blogg har alltså gått till finalen i en tävling som handlar om att utse Sveriges bästa blogg, skriven av en femtiplussare. Dagen uppmärksammar det idag liksom Crossnets hemsida. Och det handlar om en seriös tävling med en professionell jury. Mina konkurrenter är bland annat Birger Schlaugs och Gudrun Schymans bloggar. Vad jag kan se är min blogg den enda i finalen med en kristen profil. Så självklart räknar jag med aktiv uppbackning från kristenheten i omröstningen, och vem som helst kan rösta, och man kan rösta en gång per dygn fram till söndagen. Information om tävlingen hittar man på www.dax.se. Och här kan man rösta på min blogg, genom att klicka på den längst ner på sidan.

Jag har bloggat nu i cirka 16 månader och ser mig fortfarande som en nybörjare. Och det har verkligen varit med och motgång under dessa 16  månader, jag vet inte hur många gånger jag har varit i blåsväder som nybörjarbloggare. Så det känns faktiskt som en riktig uppmuntran att hamna i denna final. Så jag vill ”keep on blogging”.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • BW

  Jag har gett dig två röster. Kanske blir det några till. Gudrun Schyman skulle jag ge minuspoäng om det var möjligt – trots att jag inte läst hennes blogg.

  Allt gott !! :)

 • http://aletheia.se Aletheia.se – MyTwoCents

  Då har jag lagt min röst på den vågade EFK pastorn :-)

  Lycka till med tävlingen!

  /Daniel

 • Light Matter

  Jag kan lova dej minst tvenne markeringar i tävlingen.
  Du tillhör nämligen mina absoluta favoriter, väl jämförbar med t ex Uffe Ekman.
  Skälet till detta är att du liksom Uffe står för de värderingar, bland vilka jag känner mej tryggt hemmastadd.
  Lycka till i fortsättningen!

 • John-Erik Hennersson

  Min röst hamnar givetvis på den allt ”tyngre” (eller lättare) vägande bloggaren, Stefan S.

 • http://www.barnabasbloggen.blogspot.com/ Jonas Melin

  Jag hade gärna tagit din plats i finalen, men du är en värdig finalist och du får min röst. Bra jobbat Stefan!