Härlig sommardag i Stockholms skärgård m.m.

Har haft en härlig sommardag i Stockholms skärgård idag. Det är ingen situation man känner att man kommer så nära Gud som när man är ute i naturen. Att umgås med min himmelske Fader, ute i naturen, hör till mina favoritsysselsättningar. Åkte med båt i området norra Värmdö, Norra Lagnö, Tynningö, Vaxholm – en härlig upplevelse.

Avslutade dagen med en joggingrunda runt Djurgårdsbrunnsviken. Vid ena änden av Djurgården kom en större motorbåt, en kvinna satt på båten och hon började vinka och ropa till mig, hej Stefan. När jag kom lite närmare så upptäckte jag att det var Carola. Vad det var för man som körde båten hann jag inte uppfatta, jag springer ju väldigt fort.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Ronny

  Gud välsigne dig !!!Guds frid Ronny

 • Nils

  Det var jag som körde båten !

  utanför Marstrand !

 • Nils

  Men – vem är carola ?

 • http://www.jesustro.se Kenneth

  Ha en skön semester, Stefan!

  Mitt i avkopplingen vore det förstås intressant med en kommentar till den släng som Erik Lindberg och Spånga Blåband idag ger Söderhöjdskyrkan för dess ”diakonala ointresse”: ”Särskilt tragiskt är det att Söderhöjdskyrkan…inte vill se nöden runtomkring sig.” (Dagen 25 juni 2009 (http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=172939)

 • http://www.varamonsportfestival.se Stefan Svärd

  Riktigt snyggt namn du har Stefan Swärd

  MVH och en glad sommar……
  Stefan Svärd med enkel V :O)

 • http://jdfk-kefas.blogspot.com Michael G. Helders

  Ett lite sidospor, se gärna debatten på Newsmill kring humanisternas kampanj “Gud finns nog inte”
  http://www.newsmill.se/artikel/2009/06/20/syboliken-i-humanisternas-kampanj-djupare-vi-tror artikel av katoliken Bengt Malmgren
  http://www.newsmill.se/artikel/2009/06/23/manskliga-rattigheter-byggd-pa-va Min egen artikel

  Jag är väl medveten om att jag inte har den intellektuella kompetens som kan behövas för att bemöta människor som exempel Christer Sturmark, och vet de skulle ha lätt att såga min argumentation (dock inte gjort det än). Men detta till trotts tycker jag det är viktigt att oss kristna inte sitter tysta när det föregår sådana kampanjer som “Gud finnsn nog inte” och annat propaganda från humanisternas sida. Vet också av egen erfarenhet att även dålig argumentation som min egen kan få folk att tänka till, och på sådan sätt ha en positiv inverkan i slutändan. Därför vill jag uppmana alla troende att delta i debatten.

 • BW

  Jag håller med dig Michael G Helders. Därför har jag skickat in en inändare till ”skriv i DN”. Man kan ju omöjligt täcka in alla aspekter men man kan fokusera på några få men ändå aldrig uttömmande. Jag har fått in lite poesi i DN tidigare. Det vore roligt (kanske också Guds vilja) om man kunde få in en insändare i DN, trots att det är väldigt svårt, många kämpar om utrymmet.

  Hursomhelst gör man förhoppningsvis det som man brinner för; Gud brukar ju verka genom vår vilja och gärning som det står i bibeln. Problemet brukar vara att kunna tackla den självkritik , ibland gränsande till självförakt som man kan bli attackerad av efter att man utlämnat sig och försökt att dela med sig av sina ord och tankar. Men om vi inte går korsets väg och vågar utlämna oss och göra oss sårbara tror jag att det är svårt för oss att mogna och utvecklas. Gud rensar som bekant de grenar som bär frukt så att vi ska kunna bära en större och bättre frukt.

  Blessings from Bo

 • Tea Gustavsson

  HAHAHA, du skriver riktigt roligt ibland Stefan. Tror att jag börjar greppa din humor…

 • http://himmelochjord.swedmedia.se stefan

  Hej Stefan Svärd,

  Det finns ett antal personer i Sverige som heter Stefan Swärd eller Stefan Svärd.
  Vi är ett härligt gäng, men jag har inte träffat någon annan Stefan Swärd eller Svärd, har pratat med en på telefon en gång, en son till pingstpastorn Bertil Swärd.

  Var bor du?
  hälsar

  STefan Swärd