Blir jag först att kommentera kvällens samtal?

Vill man få en första kommentar och rescension om kvällens samtal mellan mig och Gardell bör man läsa min blogg, räknar med att lägga ut någon text före midnatt, och räknar vara först med detta. Vi får se om någon annan hinner före, blogg eller tidning. Tvivlar på det. Om det nu inte blir för långa eftersnack.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Christian

  Ja, förmodlgen…

 • Brother Omar

  Ja, för det viktiga är ju att vara först. Se till att man sätter agendan. Få grepp om diskussionen innan någon annan ställer till det. Det är sällan fel att få första målet, det vet ju varje Hammarby-fan. Tyvärr räcker det inte alltid till för att vinna hela matchen. Alltså den där större matchen. Om förtroende och sånt…

 • Helen

  Det ska bli intressant att höra hur det gick med samtalet.
  Hoppas att ni båda fick ett fint Jesus möte.

 • Kristen broder

  Stefan! Jag var och hörde dig och Jonas Gardell tidigare i kväll. Jag var så nyfiken på vad du, en evangelikal med hög svansföring, hade att säga om Gardells bok och Jesussyn. Vad besviken jag blev. Du höll på med ett kokett krumbuktande, så ivrig att nå samförstånd, så snabb att huka för de riktigt svåra frågorna. Alltmedan Gardell, påläst och intellektuellt hederlig, fick in poäng efter poäng. Jag betvivlar inte uppriktigheten i din kristna tro men det skadar ju inte med lite kunskaper också. Särskilt om man, som du, så gärna vill stå mitt på samhällstorget.