Debatt med Sturmark på gång

Måndag kväll. Har haft en vanlig dag, som i ganska stor utsträckning kretsat kring EFK-bestyr, sammanträde hos Svenska Missionsrådets nätverksgrupp för religionsfrihet och telefonmöte med EFK-ledningen på kvällen, ingående samtal med två just nu hemmavarande barn om utbildningsalternativ och studier.

Vill för övrigt informera om att jag kommer att möta Christer Sturmark för en debatt på Stockholms Universitet 23 april. Det är kristna studentgruppen som bjudit in mig, och debatten blir ett arrangemang kopplat till studentkårens jubileum, tror jag. Jag och Christer Sturmark är ju specialister på att hitta gemensamma nämnare trots att vi inte är överens om det mesta som handlar om religioner, kyrkan, Gud och Jesus.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://www.kastasten.se Thommy Bergenwall

  Spännande ,ytterliggare en frälsnings kandidat.

  Det påstås ju att självaste Strindberg kom till korta på slut tampen av livet med orden, o kors du mitt enda sista hopp.

  Kunde Strindberg så kan Sturemark,men helst innan sista andetaget.

  V v v v TB

 • wildwest

  Haha, det är sant, det är ofta hrr Swärd och Sturmark drabbar samman och diskuterar allt som dom INTE tycker olika om. Why not?

 • TOR

  Önskar lycka till, skulle gärna vilja vara på plats och lyssna men får tyvärr nöja mig med om något av innehållet kommer ut på nätet. Den gemensamma nämnaren Swärd – Sturmark är en fantastisk positiv händelse som jag hoppas kommer att hålla i sig. Läser alltid med intresse herrarnas gemensamma debattinlägg. Båda är inspirerande och karismatiska predikanter. Och om Sturmark plötsligt fick en gudstro så skulle det förstås bli kalabalik i det offentliga samtalet och många skulle få spader. Det vore ju något i stil med Paulus omvändelse.