Nyhet: Elim beslutat idag att kalla mig som teampastor

Har just pratat med ordförande i Elimkyrkan, Stockholm, som berättade för mig om att församlingen enhälligt beslutat idag att kalla mig som teampastor (samma sak som församlingsföreståndare) för församlingen. Den här veckan behöver jag ta ställning till detta. Jag är positiv i min grundinställning, men det handlar framförallt om hur det ska länkas ihop med allt annat jag gör – det är det jag behöver ta mig en ytterligare funderare över, och be till Gud för, och samtala med hustrun om. Det är Elims pionjära vision som jag känner mig ett med, det är ingen församling som är intresserad av att slå sig till ro och förvalta, utan som vill expandera och gå framåt.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Harmony

  JESUS Älskar Dig! På Internet Berättar Människor Som I Sin Eviga AndeSjäl Upplevt Fantastiska, Härliga, Himmelriket! Prova: DIVINE SPIRITLESSONS HEAVEN SV.

 • http://www.trinitystockholm.se David

  Du är välkommen!

 • Christer Roshamn

  Hej Stefan!
  Det kan ju bli hur bra som helst! Det är roligt att du kommer ”tillbaka” i pastorstjänst, jag hoppas du svarar JA!

  Christer

 • http://davidstankar.wordpress.com David Johansson

  Intressant uveckling Stefan! Må Herren leda dig rätt!

  David Johansson

 • http://www.kastasten.se Thommy Bergenwall

  Vi ber om att allt skall falla på plats för dig och din familj och att Guds vilja får ha framgång. Psaltaren 37.5.

  v v v v tb

 • http://pednlatillnorrkoping.blogg.se roberth

  Kul!

  Prioritera om och värdera vad som är viktigt i ditt liv, detta är något du brinner för ska du absolut göra det, och prioritera ner (läs bort) sådant som är mindre viktigt.