Nu tar jag upp konkurrensen med Blondinbella

Som nybörjarbloggare kikar man gärna in och tittar på bloggstatistiken. De mäter exakt hur många som tittar in på ens blogg, även om statistiken ger olika utslag beroende på vilken mätmetod som används. Noterar att för en liten stund sedan hade 1421 varit inne på min blogg denna vecka. Den som toppar listan är en 17-årig tjej kallad för Kenza som har en chihuahua, hon har 290.000 besökare och tvåa ligger Blondinbella med 150.000 besök, och hon skriver om sina kläder och vilka krämer hon använder. Att som bloggare konkurrera med 17-åriga tjejer känns hopplöst omöjligt. Att vara lagom tjock, halvgrånad, dock ej ett dugg flintis, 53-årig trossamfundsordförande (oj, jag fyllde 54 i går, närmar mig himlen med hast), som dessutom lever i ett troget heterosexuellt äktenskap, känns hopplöst i den här branschen. Jag noterar dock att jag har fler besökare på bloggen än t.ex. ordförandena för politiska ungdomsförbunden, så lite hipp kanske man är, men det är klart något så totalt passé som politiska ungdomsförbund finns nog inte – i den jämförelsen har vi kyrkor rena stjärnstatusen. Hur länge dröjer det innan Socialdemokratiska Ungdomsförbundet har 0 medlemmar, man går raskt åt det hållet. Och jag ligger på nivå med Aftonbladets politiska stjärnkommentatorer som har gigantiska www.aftonbladet.se som bas för sin verksamhet.

Men jag överväger allvarligt att skaffa mig en chihuahua och börja skriva om krämer och kläder, för att ta upp konkurrensen med Blondinbella och Kenza. Sen kan jag ju ändra på fotot på min blogg, och sätta in ett foto på en 17-årig tjej istället.

En invit till Emanuel Karlsten, vi kan väl köpa en chihuahua ihop, så delar vi på kostnaden, och har jycken varannan vecka. Eller Emanuel kanske tycker han har tillräckligt med läsare?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://jdfk-kefas.blogspot.com Michael G. Helders
 • http://monicaolssonkolkman.blogspot.com/ Monica

  När Stefan och Emanuel köper en chihuwhatever, och skriver om vilken aftershave de använder, så blir de i alla fall av med en läsare. Det lovar jag!

  Grattis i efterskott, bör man kanske säga.

 • Nils

  Men nu verkar ”kaffeabstinensen” ha slagit till med full hävdelsekraft mot den gode EFK:aren…

  Men än så länge är han enbart EFK:are & inte IFK:are :-)

 • Ronny

  54 grattis, fyller strax 50, 23 november… Närmar oss Himmlen med Hast som sagt…

 • Rodica Dobondi

  Läste häromdagen att Blondinbella tar paus från bloggen för att hitta sig själv och hinna plugga. Då får du chansen !

 • alexander

  hahahaa

 • http://www.samuelrumar.com Samuel Rumar

  Haha.. kul. Skulle va något va?

 • Susanna

  Hej Stefan
  Vill tacka dig för den här intressanta Bloggen. Underbart att du sticker ut hakan och reagerar på saker och även vågar säga saker som inte alltid är bekväma. Nu är det så att jag har en del funderingar som jag anser vara väldig relevanta och behöver redas ut. Kanske ett ämne till framtida Blogg!?! Går det att skicka mail till dig? Passar också på att säga GRATTIS!

 • http://tomas-dagen.blogspot.com Tomas Olsson

  Stefan, jag utmanar dig! Se utmaningen här